ROLL & BOWL HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Roll & Bowl Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 15:23 The rice wasn't cooked(it was hard as stone). There was no second portion of salmon. (that I paid for.) That's not the quality I expected when I paid 17.40 euro. I'm very disappointed
22 sep 2022 om 12:04 Snel, gezond, lekker
21 sep 2022 om 9:25 bestelling betaald en bevestigd maar nooit aangekomen, ook geen communicatie ontvangen
14 sep 2022 om 20:12 Perfect and fresh like always!
13 sep 2022 om 19:30 Lekker vers!
9 sep 2022 om 7:38 Zoals gewoonlijk heel lekker, vers en mooi op tijd geleverd!
2 sep 2022 om 14:02 lekkere pokébowl. spijtig genoeg 40 minuten later dan afgesproken. Niet echt aangenaam als je 's middags maar 45 minuten pauze hebt. De bezorger was wel vriendelijk, ik neem aan dat het druk was, maar dat men dat dan communiceert bij de bestelling
1 sep 2022 om 18:37 Netjes optijd geleverd. Heel vriendelijke service, we werden gebeld met een vraag over de bestelling omdat ze zeker wilden zijn dat ze mijn opmerking juist begrepen. Ook de berzorger was erg vriendelijk toen de kinderen het eten aan namen.
31 aug 2022 om 22:20 5 min te laat maar it's ok ! Was heel lekker !
31 aug 2022 om 20:41 Over an hour delivering. I live too close or what?
28 aug 2022 om 21:12 Meer dan een uur te laat geleverd na afgesproken uur wat wel erg lang is, ook ontbreekt er al een paar keer hummus bij onze bestelling wat wel duidelijk werd geselecteerd. Eten is wel heel lekker maar je moet er wat wachttijden voor over hebben..
24 aug 2022 om 20:26 Bestelling was onvolledig!! 12,50 voor een onvolledige bestelling, ik heb hiervoor contact opgenomen met de zaak, deze gingen de volledig bestelling bezorgen. Tot nu toe nog steeds niks ontvangen !! Schandalig, ik bestel hier nooit niks meer!