ROLL & BOWL HASSELT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Roll & Bowl Hasselt. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 12:58 Heel lekkere en verse pokébowk, enkel wat weinig saus. Was geleverd op het gevraagd tijdstip, top!
24 jan 2023 om 20:43 Super lekker, tonijn was goed op smaak gebracht. Goeie service.
23 jan 2023 om 23:39 Ik bestel niet vaak eten. Omdat ik een grote perfectionist ben maar wow deze zaak weet hoe het moet! Super lekker eten en een snelle bezorging! De kleine bezorger was een zeer aardige en luisterrijke jonge heer! Grote aanrader deze zaak!
22 jan 2023 om 19:55 Delivery took 1h45m. I received someone else's order, so I had to call back the delivery guy to change it. I was told that the desserts I ordered are not available and I will get a refund. I didn't receive any email or notification about it...
22 jan 2023 om 18:55 Altijd zeer lekker geweest maar deze keer echt minder. Levering was heel laat en bij 2 van de 4 poke bowls waren er een aantal dingen niet bij! Geen avocado, geen saus, geen kroepoek, geen sesam mix. In een ander was er lente ui bij dat niet moest.
21 jan 2023 om 22:15 2x Cheesecake besteld maar niet geleverd!!!
19 jan 2023 om 17:09 Top alles was heel lekker
18 jan 2023 om 19:54 Top service
17 jan 2023 om 23:58 Langer dan een uur moeten wachten
14 jan 2023 om 11:24 Ongeveer 35 min voor de levering. Wat binnen de geschatte tijd viel dus prima. Het eten was lekker, niet de lekkerste poke bowl die ik al ooit gegeten heb maar toch wel heel lekker.
13 jan 2023 om 14:03 Om 14u03 nog steeds geen eten gehad. Om 12u besteld.
11 jan 2023 om 21:18 Altijd heel lekker. Nu ook maar heel weinig zalm vond ik.